Direktesending KVELD 19.00: Derbymatch Holms SK – Kovlands IF

Match of the Day Live-! Kontroller at du har den beste kvaliteten på utstyret nederst til høyre. Ved eventuelle tekniske problemer, prøv i stedet overføres direkte linken nedenfor.

Holms SK.Kovlands IFi kveld 19:00 spilt “Nordvästras El Clásico” på Holm Vallen med klassisk derby møtet mellom Holm SK – Kovlands IF. Kampen nytes som vanlig, det beste på stedet med en rykende kopp java og pølse eller burger fra kiosken.

Holmbygden.se livesänder matchen. For de som ikke er ikke i stand til å delta på det på denne høytidelige vårdrabbning, går spillet også godt å se denne nettsiden. Like før kampen rigging lokal reporter Fredrik Wikholm kameraet følger kampen sendes med ekspertkommentarer og siste nytt i HSK leiren.

lineup, kamp kunngjøringer og resultater, teksten i hver kamp gratis her!

Kveldens strøm (“innebygd” ovenfor): https://www.youtube.com/watch?v=CniAUdOSnXo
HSK:av Youtube-kanal: holmssk.se/youtube

Siste derby, en minnesvärd Holmseger! Siste HSK velkommen Kovland på Holm Vallen ble for tre år siden mai 2013 i DM-Shocker, at etter 3-3 i heltids gikk opp til straffesparkkonkurranse. 6-4 sluttresultatet som, etter en spennende oppgjør foran tribune.

Se hele straffesparkkonkurranse over for den siste møte på Holm Vallen mellom Holm SK – Kovlands IF.

Legg igjen en kommentar

Din epostadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *