Direktesending KVELD 19.00: Holm – kuben

Match of the Day Live-! Kontroller at du har den beste kvaliteten på utstyret nederst til høyre. Ved eventuelle tekniske problemer, prøv i stedet overføres direkte linken nedenfor.

Holms SK.Kubikenborgs IF.i kveld 19:00 spille Holms SK mot Kubikenborgs IF 2 hjemme på Holm Vallen. Den nest siste hjemmekamp i et par uker, så benytt anledningen til å se spillet på plass med en rykende kopp kaffe og en velsmakende burger fra kiosken.

Holmbygden.se livesänder matchen. For de som ikke har det privilegium å delta hemmma distriktets sports mekka, går spillet også godt å se denne nettsiden. Like før kampen rigging lokal reporter Fredrik Wikholm kameraet følger kampen sendes med ekspertkommentarer og siste nytt i HSK leiren.

lineup, kamp kunngjøringer og resultater, teksten i hver kamp gratis her!

Kveldens strøm (“innebygd” ovenfor): https://www.youtube.com/watch?v=j4eaYA1uvPE
HSK:av Youtube-kanal: holmssk.se/youtube

Legg igjen en kommentar

Din epostadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *