LIVSÄNDNING KVELD: Holms SK – INA Sundsvall 2

Match of the Day Live-! Kontroller at du har den beste kvaliteten på utstyret nederst til høyre. Ved eventuelle tekniske problemer, prøv i stedet overføres direkte linken nedenfor.

Holms SK.INA Sundsvall.i kveld 19:00 besøker IFK Sundsvall 2 Holm Vallen. Det er også den siste vårsesongen kamp og værgudene har en strålende sommerkveld. Benytt anledningen til å se spillet på plass med god kaffe og en velsmakende burger fra kiosken.

Lokalredaktionen från Holmbygden.se sänder också matchen live här på hemsidan för alla långväga fans. Like før kampen rigger reporter Fredrik Wikholm opp kameraet til kampen kringkasting, og ekspertkommentarer med de siste nyhetene fra tingteam. Langdistanse fans både i og utenfor landet har en tendens til å følge kampene og alle HSK støtte velkommen!
Vennligst kommentar hurrarop chants under! 😉

lineup, kamp kunngjøringer og resultater, teksten i hver kamp gratis her!

Kveldens strøm (“innebygd” ovenfor): https://www.youtube.com/watch?v=rhdNj1sC6h4
HSK:av Youtube-kanal: holmssk.se/youtube

Legg igjen en kommentar

Din epostadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *