Rescue stjålet på Västbyn!

Redningsbåt stjålet på Västbyn!
“Båten kan kun brukes i nødssituasjoner”, sier skiltet i West Village svømme. Nå ser det ut til redningsskøyta, men har blitt stjålet.

Strødd rundt grillplassen på Västbyn.Mest sannsynlig, redningsbåten på Västbyn stjålet i september. avsløringer mottas Vennligst hvis flere sett noe. Ifølge hyppige bade besøkende vil redde båten hadde vært der i sommer. Nå, derimot, har det blitt bemerket at det mangler, og som ble strødd rundt grillplass.

Vitneutsagn om mulig tyveri
Det kan tilføyes også at 6 September rundt 17-tiden fra båt sett en varebil på bade. Når du deretter slått mot land med båt, det gjorde van plutselig travelt og gikk bort med skapdører åpne. Etter det var det i hvert fall ingen båt. Hvis det så var det like før det kan ikke sies med sikkerhet, men mest sannsynlig kan det være relatert.
Er det noen andre som kan si når de så den siste i umiddelbar nærhet eller sett hva det kan være for van, Så vennligst s!

Hva gjør du hvis du ser noe lignende?
Viktig Neighborhood Watch, spesielt i landlige.Ser på en unektelig pågående brudd bør selvfølgelig ringe politiet via 112. Med vissheten om at politiet ofte 5 mil unna, kan man unnta det eller tvilsomme situasjoner som dette når “bare” ser noe mistenkelig, kan det også være smart å dele det direkte Holm Group on Facebook. Muligens med et relevant bilde. Således nås direkte spissen 300 Medlemmer med øyne i og rundt Holm. Bli med du også hvis du ikke allerede har gjort, for å finne ut hva som skjer i naturen.

Rednings Resources har, men viktig i distriktene
Redningsbåt i Västbyn er en viktig ressurs for en drukning skjer inne på stranden eller ut på sjøen. Som alle andre overlevelse utstyr er i spredtbygde strøk er spesielt viktig når det vanligvis tar lang tid for nødetatene og ambulanse å komme. I Holm kan også redde båten bruk av de såkalte Enhanced naboer som er i spredte områder. På en drukning alarm i Holmsjön alarmer SOS Alarm automatisk frivillige rundt Holm via SMS og få mulighet til å redde noen i nød før de offentlige sikkerhetspersonell kommer. Les mer om prosjektet Styrking nabo i Holm her og hvordan det fungerer. Her kan du også uttrykke din interesse hvis du ønsker å bli involvert som frivillig ressurs.

Legg igjen en kommentar

Din epostadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *