Andreas Sahlin og Thomas Mehlin gjøre teater

I dagene og frem til 14 Juli utfolder teater sett Desert Ringer Folkets Hus i Erikslund og Andreas Sahlin fra Train Mountain står for musikk med bandet sitt. Mange er Holmbor som losjer, Sandnäset eller andre festlige anledninger har tatt til etterretning av de musikalske talenter av den lille landsbyen Mountain Drive produsert. Både den gamle mannen Orjan “hall” Sahlin, og sønn Andreas, sjelden forlot arrangementet i områder uten et selvtilfreds publikum. I dag, Andreas aktuell med bandet Domino Majestic i sommer.

Andreas nærmeste godseier Thomas Melin fra Indal spiller også i bandet og har også skrevet manuset til den satt Desert Herren, som er en musikalsk teater av settet Kabare. Sammen representerer de en historie om utvandring til USA fra 1800-tallet avbildet med humor, oppvarming og musikk. Daglige nyheter i dag erfaringer som kan deles selv etter dagens emigranter, at i stedet for å gå bort, kommer til Sverige.

På scenen spiller ikke mindre enn 35 personer, bortsett fra funksjonærer. I dag begrepet lager, men det er fortsatt dager igjen å bestille for de som ønsker å oppleve opptog. Les mer og bestille billetter her!

Bandet Domino Majestic finner du på Spotify, Youtube eller Facebook.

les også
3/7 ST: En emigrant saga med masse musikk – Sommer med sett Kabare
26/6 ST: Emigrant Saga gjentatt i Ånge – med masse musikk

 

Legg igjen en kommentar

Din epostadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *