Håkan Larsson /”Ore Proprietăți”: documente false pentru Consiliul de migrație, alin F-fiscale și noi numele companiei

Det förbereds nu febrilt för att närsomhelst få mottaga flyktingar i Stendahls skandalhus. Samtidigt växer skandalen och oegentligheterna fortsätter kring den nye ägaren Håkan Larsson från Örebro, som nu samarbetar med Stendahs ombud. Efter att förnekandena om kopplingar till Johan Stendahl avslöjades i Suedeză Television News Västernorrland, framkommer det nu flertalet nya tveksamheter:

  • Falska intyg skickades i anbud till Migrationsverket.
  • Återigen byter ägarskapet namn.
  • Indragen F-skattsedel för Håkan Larssons företag.
  • Ljög om att kontakter tagits med idrottsförening lokalt.
  • Utan bygglov/bygganmälan för asylboenden.

Falska intyg i anbud till Migrationsverket
Håkan Larsson har tillsammans med Johan Stendahls juridiska ombud advokaten Michael Sterner skickat in falska ventilationsintyg om fastigheterna i Anundgård i sina anbud till Migrationsverket för att få godkänt. Ventilationskontroller har kommit från ett företag utan F-skatt och utan ackreditering för besiktningen. Boende i berörda fastigheter kan dessutom intyga att någon besiktningsman aldrig ens varit i deras lägenheter vilka påstås ha besiktats på protokollen.

Michael Sterner var liksom Stendahls ex även med 2013 när man också då skickade in falska handlingar om byggnadernas brandskydd till Migrationsverket. Det var enligt Räddningstjänsten Medelpad då helt uppenbart att man ljugit.

Återigen byter ägarskapet namnnu “Ore Proprietăți”
Lagom till upphandlingen av asylboenden 2013 bytte “Stendahl skandalhus” ägare till ett nytt på pappretrent” companii – Aros Energideklarationer ägt av en bekant till Johan Stendahl. Likadant blev det i vintras då en annan bekant till Stendahl, Håkan Larsson köpte fastigheterna. Håkan Larsson tog dock samtidigt över Aros Energideklarationer med Johan Stendahls juridiska ombud som enda styrelseledamot.

Legături între Håkan Larsson și Johan Stendahl a fost dezvăluit la TV.

.
Nu byts namnet dock från Håkan Larsson Bilkonsult AB till Öre Fastigheter AB. Om anledningen är att
Håkan Larssons kopplingar till Stendahl avslöjats är oklart.

Indragen F-skatt
Efter över mängder av betalningsanmärkningar, skulder och bristande redovisning har nu Skatteverket dragit in F-skattsedeln för Håkan Larssons företag Aros Energideklarationer. Deși acest lucru este Johan Stendahls avocatul Michael Sterner, care stă în Consiliul.

TmORVA, toate respingerile anterioare de către Serviciul de Imigrări și conexiuni la Johan Stendahl, vinovat de stat suedez de un sfert de miliard, obține Håkan Larsson Bilkonsult de la Orebro semneze un acord cu Migratie suedez și deschise azil cazare case de scandal.

Ljög om att kontakter tagits med idrottsförening lokalt
Când Håkan Larsson ar descrie rădăcinile în Holm, el a scris că a luat legătura cu cluburile sportive locale. Acest lucru este contrazis de Holm Sportklubb, atunci când nici unul dintre fost în contact cu privire la orice cazare azil. orice informație comunicată sătenilor sau briefingul Nor au organizat.

Fără autorizație de construire / autorizatie de construire
Ea nu are nici o autorizație de construcție pentru exploatarea cazare azil în proprietățile sale. Normalt krävs bygglov eller bygganmälan vid ändrad användning av en byggnad, det vill säga när man går från en verksamhet till en annan.
Flyktingboenden där människor ska bo tillsammans med andra de inte känner ska uppfylla krav enligt Boverkets byggregler för den verksamhet som bedrivs.

lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *