Migrationsverket: Нет размещения убежища “Skandalhusen”

последние новости:
11/11 ST: Недостаточность прекратить размещение убежища

Pensionärshemmet.Det blir inget asylboende i Holm med nuvarande brandskydd meddelar Migrationsverket idag. Besiktningen av fastigheterna som planerats i veckan blir inte av. Migrationsverket ser inte någon mening med besiktningen då brandskyddet ändå inte är uppfyllt. Brister är bland annat att det saknas ett automatiskt brandlarm. Något som Aros Energideklarationer angett till Migrationsverket att de redan hade, men som alltså aldrig funnits i fastigheterna.

Lyssna på intervju med verksjurist Kent Juhlen (во время 00:40).

11/11 SR: Inget asylboende i Anundgård i Holm

Оставить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *