ТРАНСЛЯЦИЯ TONIGHT 19.00: Derbymatch Holms SK – Kovlands IF

Матч дня Live,! Убедитесь, что у вас есть лучшее качество шестерни в правом нижнем углу. В случае каких-либо технических проблем, попробуйте вместо трансляции непосредственно ссылку ниже.

Holms SK.Kovlands IFсегодня вечером 19:00 spelasNordvästras el classicopå Holmvallen med klassiska derbymötet mellan Holms SK – Kovlands IF. Matchen avnjuts som vanligt bäst på plats med en rykande kopp java och korv eller hamburgare från kiosken.

Holmbygden.se матч в прямом эфире. För den som inte har inte möjlighet att närvara den vid denna högtidliga vårdrabbning, går matchen även bra att se här på hemsidan. Strax innan match riggar lokalreportern Fredrik Wikholm upp kameran och ackompanjerar matchsändningen med expertkommentarer och senaste nytt i HSK-lägret.

Модельный ряд, спичечные объявления и результаты, текст в каждом матче бесплатно здесь!

Поток сегодняшнего (“встроенный” выше): https://www.youtube.com/watch?v=CniAUdOSnXo
HSK:на Youtube-канале: holmssk.se/youtube

Senaste derbyt, en minnesvärd Holmseger! Senaste HSK välkomnade Kovland på Holmvallen var för tre år sedan i maj 2013 i DM-rysaren, som efter 3-3 i fulltid gick ända till straffläggning. 6-4 blev slutresultatet då, efter en spännande uppgörelse framför läktaren.

Se hela straffläggningen ovan från det senaste mötet på Holmvallen mellan Holms SK – Kovlands IF.

Оставить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *