Andreas Sahlin a Thomas Mehlin robí divadlo

I dagarna och fram till den 14 juli utspelar sig teateruppsättningen Ökensagan på Folkets Hus i Erikslund och Andreas Sahlin från Drevberget står för musiken med sitt band. Många är de Holmbor som på logar, Sandnäset eller andra festliga sammanhang fått tagit del av de musikala talanger som den lilla byn Drevberget producerat. Såväl farsgubben ÖrjanSalleSahlin, liksom sonen Andreas, har sällan lämnat en tillställning i bygden utan en belåten publik. Idag är Andreas aktuell med bandet Domino Majestic i en sommarteater.

Andreas närmsta vapendragare Thomas Melin från Indal spelar också i bandet och har dessutom skrivit manuset för uppsättningen Ökensagan, som är en teatermusikal av Ånge Kabaré. Dohromady predstavujú históriu emigrácia do Spojených štátov od roku 1800 zobrazenej s humorom, kúrenia a hudba. Daily News dnes skúsenosti, ktoré by mohli byť zdieľané dokonca dnešnými emigrantov, že namiesto toho, aby šiel preč, prichádza do Švédska.

Na javisku hrá nie menej ako 35 osoby, s výnimkou funkcionárov. Dnes sa pod pojmom skladom, ale stále existujú dni ostávajú rezervovať pre tých, ktorí by chceli zažiť podívanou. Läs mer och boka biljett här!

Skupina Domino Majestic možno nájsť na Spotify, youtube alebo Facebook.

tiež čítať
3/7 ST: En utvandrarsaga med massor av musiksommarteater med Ånge Kabaré
26/6 ST: Utvandrarsaga repeteras i Ångemed massor av musik

 

Required

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné položky sú označené *