Baahiyey Caawa 19.00: Derbymatch Holms SK – Kovlands HADDII

Match of Live Maalinta! Hubi in aad leedahay tayada ugu fiican ee marsho ku yaal dhinaca midig hoose. In case of wixii dhibaato farsamo, isku day halkii baahin si toos ah hoos ku link.

Holms SK.Kovlands HADDIIcaawa 19:00 spelasNordvästras el classicopå Holmvallen med klassiska derbymötet mellan Holms SK – Kovlands HADDII. Matchen avnjuts som vanligt bäst på plats med en rykande kopp java och korv eller hamburgare från kiosken.

Holmbygden.se kulan baahinta live. För den som inte har inte möjlighet att närvara den vid denna högtidliga vårdrabbning, går matchen även bra att se här på hemsidan. Strax innan match riggar lokalreportern Fredrik Wikholm upp kameran och ackompanjerar matchsändningen med expertkommentarer och senaste nytt i HSK-lägret.

line-, ogeysiisyada ciyaarta iyo natiijada, qoraalka ee ciyaar kasta free halkan!

Caawa ayaa webigu (“gundhig” kor ku xusan): https://www.youtube.com/watch?v=CniAUdOSnXo
HSK:by Youtube-Channel: holmssk.se/youtube

Senaste derbyt, en minnesvärd Holmseger! Senaste HSK välkomnade Kovland på Holmvallen var för tre år sedan i maj 2013 i DM-rysaren, som efter 3-3 i fulltid gick ända till straffläggning. 6-4 blev slutresultatet då, efter en spännande uppgörelse framför läktaren.

Se hela straffläggningen ovan från det senaste mötet på Holmvallen mellan Holms SK – Kovlands HADDII.

Leave a Reply

cinwaanka email Your aan laga soo saari doonaa. Beeraha loo baahan yahay waxaa lagu calaamadeeyay *