Filma nga ndërtimi energjisë së erës

Wind ndërton Uusimaa Bergen Crow Croft fillon vjen në një fund.
Këtu janë dy filma të bërë nga zhvilluesi i Eolus e punës të transportit dhe të ndërtimit, më Holmbor ndjekur në një distancë dhe përgjatë rrugëve në vitin e kaluar.

Ngritja e polet dhe instalimi i krahëve

Transporti i blades Crow Croft dhe Uusimaa Bergen

Jessika Falk nga Holm inauguron Festivalin Square në Sundsvall


Jessika luan sot në ceremoninë e hapjes së festivalit Square.

sot në 15 Festival përurohet Square në Sundsvall dhe askush tjetër përveç Jessica Falk nga Holm me dhe luajnë në përkushtim në fazën kryesore.

Pak kanë humbur ndoshta se Anders “Tjacka” Soderberg me rrënjët Sörbygden këtë vit kapi ri dhe ringjallur partinë e vjetër në rrugë në një maskë të re – partia Torg. Artistët nga madhështia në vitet '90 të tilla si E-Type, Melodie MC me disa shfaqjeve gjatë festimeve. Së pari, megjithatë, Jessica Falk nga Holm. koha 15:00 tërheqë atë, dhe pranimi është i lirë gjatë ceremonisë së hapjes.


Lexoni më shumë këtu Jessica Falk dhe
Torgsfesten.

International kundër Afrikës së Jugut ka luajtur në Holm Vallen

Holms SK luajtur kundër mysafir-pune afrikanojugorët ndërkombëtare nga Azari Wind në Holm argjinaturës.

Të mërkurën në mbrëmje, ka organizuar një ndeshje ndërkombëtare në mes të Suedisë, Filtri i përbërë nga SK, dhe Afrika e Jugut, përfaqësuar nga turbinat e erës ndërtimit punëtorët mysafir “Crow Croft” (fusnota).

Pak më shumë se 20s vizitojnë punëtorët e energjisë së erës rreshtuar për fillimit dhe ashtu si shumë nga kolegët e tyre kishte ulur në Holm-galeri.

Të Jugafrikanët, që kurrë nuk luajti një ndeshje futbolli së bashku, sport i vërtetë kombëtar i të cilit është rugby, luajti rezistencë të mirë dhe i keq në të vërtetë e ashpër me të përafërt ashpër. Për më tepër, gjithashtu ka luajtur ndoshta punëtorët e tyre më të mirë dhe golashënuesi, Mendu, Holm në pozitë për të barazuar numrin e shfaqjeve.

HSK ishte ende kashtë mprehtë dhe mori më shumë topa në rrjetë. Ndeshja përfundoi 7-2 në Holm. Më e rëndësishmja, megjithatë,, një argëtim takim dhe i miratuar për të luftuar përpjekjet e të dy ekipeve dhënë trajnim të mirë në këmbë. Shpresojmë që ju do tani edhe më shumë punëtorë mysafir spektatorë për të ardhur në ndeshjet e shtëpi të verës.

objektivat: Niklas 3, Tommi Torvet (blerjet për Söråkers FF) 2, Yonas 1, Mendu 1.

në 16/6 kl 14 luajnë lojë tjetër në shtëpi në Holm Vallen mes Holm SK dhe IK Fränsta. shërbyer kafe, qentë e nxehtë dhe hamburgerë.

Läs mer på holmbygden.se:

Ndeshja Calendar, rezultat mm.

Info rreth Holms SK dhe të shërbimit Free SMS me lajme dhe rezultate rreth Holms SK.

fusnota: Vendi Crow Vilë ka përveç një histori të hershme nga 1600 për të paraqitur utländare. Një histori lexueshëm rrethon vilë dhe tragjedinë e tmerrshme që ndodhi, ku ju mund të lexoni më shumë rreth här i Lidens Tidning.

Storpjärptjärn mbyllur, hap përsëri e shtunë 1 qershor

Tani Storjärptjärnen në Holm fiskevårdsområde t.o.m mbyllur. 31 maj. Premiera e peshkimit është 1 qershor. Liqeni ka rezervat e troftë dhe char. Licencat e peshkimit mund të blihen më lehtësisht nëpërmjet internetit ose në nivel lokal nëpërmjet një agjenti, lexoni më shumë här på fiskesidan Holmbygden.se/fiske.

Për të ruajtur rrugën në liqen gjatë källossning dhe snowmelt ngushtë Storpjärptjärn normalisht çdo vit në ditën e parë pas Pashkëve ditë jave dhe hap përsëri shtunën e parë të muajit qershor. Gjithmonë supozojmë se në qoftë se nuk mendoi tha.

Lexoni më shumë për peshkim në Holm këtu