Takimi Fakulteti për një Holm jetojnë, on Österström

Të mërkurën, është koha për një ide-takim të ri për të ardhmen e Holm s.
lokal:
Österströms Estate.
Koha / Data: e mërkurë 16 janar në. 19:00.
Të gjithë janë të mirëpritur për të dëgjuar dhe për të diskutuar mbi një filxhan steaming kafe!

.

Për ata prej jush që nuk kanë marrë pjesë në takimin e mëparshme u diskutua ndër të tjera. Turbinat fillojnë o Ndërtimi. Peng ndërtuar, hjärstartaren, trajnimi livräddar në Holm Vallen, vjen festimet Lucia në kishë. Mundësia për të porositur sende ushqimore në shtëpi nga Liden.

Të gjithë vendasit dhe Jorezidente të interesuar është i mirëpritur! Ne shpresojmë se ajo do të bëjë shumë vullnet dhe bashkëpunim të mirë për të vazhduar zhvillimin në rrethin e Holm.

Mëso më shumë se çfarë është diskutuar më vonë në shtëpinë e famullisë 5/12
Click here to view.

 • Dikush në bashkëpunim me Ica KOVLAND ishte i interesuar ica ishull sallë.
 • Goran Loviken wondered nëse është e mundur për të marrë hua AED për ngjarjet Gimåfors. Po ajo do të jetë i lumtur të jetë atje është e zënë. Olle Frisk ka plane për një fondacioni / fondit për të administruar starter kardiopulmonare dhe para lidhur me këtë.
 • 16 dhjetor, ajo trajnimi me Thomas Åslin rreth të ri SMS lifesaver.
 • Turbinë era u diskutua më tej.
 • HBU do të marrë një takim lidhur. Shoqata ekonomike të lidhura me turbina ere të ashtuquajturat. Peng ndërtuar.
 • Ne do të përpiqemi për të ftuar Björn Norling, leaderprojekt mittlandia lidhur në Holm.
 • Kalendari dispozicion në holmbygden.se / calendar ku të gjithë klubet vënë një takim dhe aktivitetet. Ju mund të shihni kalendarin kështu që nuk bien ndesh me shoqatat takime dhe aktivitete të tjera para se të vënë në.
 • Telefonia fikse e rëndësishme, një besim. Përgjegjësia Komunal. Alarmi sigurisë.
 • Imazhi i keq për Österström Holm me komunikim të dobët me rrjetet e telekomunikacioneve dhe internetit. Njerëzit të cilët kanë comviq mes tjerash. kanë mbulim të dobët deri këtu. A është e mundur që të ketë një komunikim më të mirë?

Marrja në takimin e ardhshëm:

 • Tommy'll kontrolloni me udhëheqësin e projektit.
 • Janne vinroth shikon Shoqërisë Ang Kooperativës. Peng ndërtuar.
 • Gunilla folur me ICA Kovland e interesit sallës ICA ishull
 • Lars-Göran thirrje ica rrëshqitje ang. të urdhërojë dhe të marrin sende ushqimore për Holm.

Takimi i ardhshëm: E mërkurë 16:e januari kl:19.00 on Österström.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *