Pompë benzine aktualisht me aftësi të kufizuara

Për fat të keq, pompë benzine aktualisht është me aftësi të kufizuara. Ne do të donim për të paralajmëruar të gjithë motoristët, snowmobilers dhe të tjerët. në mënyrë që të marrë këtë parasysh dhe nuk duhet të jetë në këmbë.

HBU F / T punuar shpejt për të zgjidhur problemin dhe shpresoj që të ketë pompë running në të ardhmen e afërt. Lexo më shumë rreth shërbimit këtu.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *