Bookmobile running tani për Gimåfors

Për shumë vite ka treguar bookmobile shërbim të mbahet bibliotekar në Gimåfors. Kur Bashkia Ånge tani vendosi të ndërpresë operacionet e saj të bibliotekës celular do, pra, biblioteka celular Sundsvall për të vizituar qendrën e komunitetit në Gimåfors një herë në muaj.

Bookmobile shkon tani edhe Gimågors.Kohët e mëposhtme zbatohen:
mërkurave 14,20-14,45
Data e vjeshtës: 4/9, 2/10, 30/10 dhe 27/11

A jeni të humbur kartën e bibliotekës në bibliotekën Sundsvall ne do të bëjmë atë dierkt në autobus. i mirëpritur!

Lexo më shumë dhe të shohim të gjithë orarin bookmobile

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *