Ajo shkon tek ujku në dimër Holm

Holms Verbesök në kishë.Jeta natyrore zvarriten gjithnjë e më pranë. Tashmë afër Holm natyrës ka disa sightings ekzotike predator. Kjo fundjavë mund të jetë një ujk shihet në mes të Anundgård, Ishull.

Big Bear dënuar në Liden..
Në fshat dhe në afërsi të saj, ajo ka qenë kohët e fundit mendjehollë mbajnë në fshatra. Dy javë më parë sköts Për më tepër një Björn madh i Liden. Diçka qenë më parë shumë të rralla. Lexo artikullin ST.
.
Rrëqebulli është parë në oborr në Gimåfors..

Në gusht, ka pasur edhe një rrëqebulli vetëm rreth një komplot në Gimåfors, ku një taksat fermave u vranë.
* Rrëqebulli në foto nuk ka të bëjë me vepër.
.
.Kisha Holm s.
Edhe më të vështirë për të rrahur, megjithatë, ishte se të shtunën mbrëma do të mund të shihet një ujku i Anundgård. Kjo ishte gjatë një shëtitje në mbrëmje në një banorëve të zonës e pa një shëtitje të madh të kafshëve vetëm pak metra larg Kisha Holm s. Një ujk me bisht të madh ashpër ishte duke ecur në mes të fshatit. Në një moment ata të dy kishin kontaktin me sy dhe një automobilist kaluar ndaloi dhe gjithashtu kishte kënaqësinë e shikimit grabitqar. Pastaj ata bënë Ujku një shpresë të vërtetë të mbrojtjes së kishës dhe u zhduk në veri me një valëzim inching up drejt shkollë.
.
.
Çfarë ujku ishte në kishë për të bërë është e paqartë. Ndoshta vizita ishte e një natyre fetare apo një vizitë në çdo tokë bashkangjitur njohur? Ndoshta nuk është një arush varrosur…

Shtetrrethimit apo turistike destinacion
Një çështje e tanishme është aq e qartë nëse ajo është e rrezikshme për të shkuar jashtë në natën. Wolves, megjithatë, është shumë e rrallë e rrezikshme për njerëzit, dhe, historikisht, e vetmja dokumentuar disa enstaka vilda vargattacker nën 1700- dhe fillim të viteve 1800. Një shpresë është se kjo mund të ndihmojë qarkut me një rrjedhë në rritje të turistëve dhe tifozëve të cilët dëshirojnë për të kapur një paraqitje e shkurtër e ujkut. Ndoshta kompani lokale në natyrë Trading hyrë organizoni turne në Holm me Safari ujku në të ardhmen.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *