Komuna Sundsvall marrë strehim azil në Holm

Lajmet e fundit:
7/11 SR: Migrationsverket skall titta på kommunens uppgifter (vid 00:27)

.

Deklarata Komuna Sundsvall..
Komuna Sundsvall flasin tani kundër një strehim azilit në Holm. Pasi kjo është një çështje kombëtare, megjithatë, është vendimi i Bordit të Migracionit të Suedisë.

.

stefan Soderlund, Sundsvall Komunal..
Den 18 shtator shkroi HBU Stefan Söderlund dhe të informuar në lidhje me akomodimin e propozuar për azil në Holm dhe kërkoi për pikëpamjet e tij si menaxher i qytetit të themelimit si ne ndjerë shqetësim. Den 2 Tetor ai u përgjigj HBU dhe do të japin informacion mbi rastin..
.

Sot, thotë menaxheri i komunës për Sundsvall TIDNING dhe suedeze Radio se Komuna e Sundsvall mendojnë Holm një vend i papërshtatshëm për një strehim të azilit për disa arsye. Njerëzit me trauma duhet të marrë sa më mirë një pozicion të jetë e mundur. Ajo duhet të jetë në mënyrë të veçantë një shërbim. Ndërtimi i infrastrukturës është i dëgjueshëm për një të ndahen strehim me shkrim për azil.

7/11 Sundsvall TIDNING: “Nuk ka strehim azil në Holm”

Intervistë tërë SR me menaxherin komunale Stefan Soderlund (në kohë 03:19:18).

County News në strehim azil në Holm (në kohë 02:12).

7/11 SR Länsnyheterna: Sundsvalls kommundirektör vill stoppa asylboende

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *