Marcus Hamberg mohon çdo përfshirje në deklaratat Aros Energjisë

(20/11: “Fagerhyltan ishte disa pronarë në deklaratat Aros Energjisë.”
Ajo ishte shpallur pas SVT Misionet Rishikimi Marcus Hamberg gënjyer dhe disa ishin të përfshirë dhe t.o.m. Shumica pronar i deklaratave Aros Energjisë.
Lexo më shumë këtu. )

.

Marcus Hamberg duan përmes kontaktit telefonik me HBU meddela ett faktafel på Holmbygden.se. Hamberg mohon gjithë përfshirjes së saj dhe Fagerhyltans në deklaratat Aros Energjisë dhe strehim azil Emigracioni Shërbimit.

Marcus Hamberg është CEO i Fagerhyltan AB. Kompania që bleu shtëpi i lartë dhe strehim Holm Mësuesit 2011 nga Johan Stendahls falimentimit.

Marcus Hamberg ka qenë kohët e fundit një çështje në gazetë Të dy & Qira Uppsala. Ai kohët e fundit shitur pronat e tyre në Tobo për deklaratat Aros Energjisë planifikuar më strehim azil në Suedi, duke përfshirë vendpushimet Holm Tobo.

From Home & Hyras artikel publicerades därefter på Holmbygden.se att Marcus Hamberg med företaget Fagerhyltan tillsammans med advokaten Michael Sterner var ägare av Aros Energideklarationer i inläggetEnergjisë deklaratat AROS nën zjarr në vende më shumë“.

Prandaj, Marcus Hamberg do të sqarojë se ai ose Fagerhyltan nuk zotërojnë ndonjë pjesë të Åros Energjisë certifikimit AB ose është i përfshirë në një farë mënyre në të ardhmen strehim azilit në Holm.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *