sytë misioni auditimit Deklaratat Aros Energjisë

sytë misioni auditimit Deklaratat Aros Energjisë.sonte 20:00 SVT 1 Eye Mission Rishikimi Aros Energjisë deklaratat dhe Fagerhyltan. E njëjta kompani që zotëron pronat në Holm dhe planet strehim azilit këtu dhe rreth Suedi nga Bordi i Migracionit të Suedisë.
Keqmenaxhimi i pronave në Holm ka qenë e dukshme gjatë viteve që nga Johan Stendahl, shumësi dënuar dhe konkursad, blerë ato me Master Bob Collection (më vonë Toboholm). Pronësia pastaj shkoi në Fagerhyltan, Suedeze Prona trashëgimisë lokale dhe kohët e fundit edhe për pronarët e deklaratave të Aros Energjisë. Johan Stendahl ende ka mbetur si përfaqësues i “fastighetssköteseln” për pronarët e ndryshme.

Aros Energy deklaratat dhe Fagerhyltan njëkohësisht pronësi pronat në Tobo, jashtë Uppsala. Edhe pse ka shumë qiramarrësit gjatë viteve ka pasur për të vënë me parregullsitë dhe kishte probleme me pronarët. Këto parregullsi të pronave të menaxhuar dhe si qiraxhinj në Tobo kundërshtoi parë sonte e Misionit Rishikimit.
13/11: Lexoni më shumë për programin e mbrëmje në shtëpi qiraxhiu Association Journal & Qira.

Shih Mandati shqyrton raportin pjesë të Åros deklaratave Energjisë dhe Fagerhyltan këtu.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *