Deklaratat Aros Energjisë hedhin jashtë qiramarrësit

Deklaratat Aros Energjisë përfundon qiramarrësit për Raportet Missions shqyrtuese. Përfaqësuesit e ofertës së kompanisë në strehim azili Bordi i Migracionit për formimi i numrit të Östersundsposten, por askush nuk dëshiron të përgjigjet në pyetjet.

Kur certifikimit Aros Energy pranverën e kaluar ka dërguar tenderin e tij të Shërbimit të Imigracionit për strehim azilit, ndër të tjera. një. Holm Tobo jashtë Uppsala e bëri atë me apartamente që janë tashmë të jetojnë njerëzit. Gjatë verës, ka provuar të marrë qiramarrësit në Holm ndryshe. Tani të përpiqemi për të bërë të njëjtën gjë poshtë në Tobo, ndonëse Qiramarrësit kanë kontrata dhe të drejtën e qëndrimit.

Të mërkurën e kaluar ishte Detyrat shqyrtojë një raport mbi situatën e qiramarrësve në Tobo shumë e abuzimeve në Aros Energideklarationers strehim. Michael Sterner kompania thotë në programin që ata duhet të fillojnë një dialog dhe të sjellë për gabimet. Në kundërshtim me një të raporteve të mira dialog Arbetarbladet se deklaratat Aros e energjisë tani në vend duan të hedhin jashtë qiramarrësit në Tobo. Tenants Shoqata qëndron tani në anën e banorëve.

Procesi i hedhur nga qiramarrësit e tyre të njohura nga Holm. Marcus Hamberg i cili është pronari i deklaratave Aros Energjisë edhe hodhi nga qiramarrësit e tij të vjetër në Holm të vitit të kaluar. Edhe pse ajo ka jetuar atje ndonjëherë që komuna në pronësi pronën, ajo u detyrua nga Marus Hambergs kompanitë Fagerhyltan të largohet nga shtëpia e tij në Holm. në vetëm 20 ditë, ajo do të jetë zhdukur.
- Unë nuk duan të lëvizin, sepse kam jetuar gjithë jetën time në Holm, ajo tha.
20/4 2012 ST: Nu töms husen i Holm Lexoni më shumë për të qiramarrësit i cili ishte hedhur jashtë.

Östersundsposten gjithashtu shkroi dje disa artikuj e deklaratave Aros Energjisë dhe një kompani tjetër, Kompania Widéen Tea. Në disa vende në qarkun fqinj, të dy kompanitë kërkuar oferta për strehim azil. Sipas skicë mungon dy qera kompanive dhe veprat e pronat e akomodimit të tyre për azil, edhe pse ata kanë shkruar se ata janë pronarët e Bordit të Migracionit të Suedisë.

RIP quajtur Bordi i Migracionit punon Këshilltari Kent Juhlén dhe e pyet nëse ai nuk mund të gjeni të çuditshme. – “tashmë, unë mendoj se. Ajo është në këtë rast një deklaratë të rreme”, ai përgjigjet. Kent Juhlén thotë se Bordi i Migracionit heton kompanitë.

RIP edhe unaza deri Tea Widéen, por pastaj përgjigjet në vend Teas bijën Pia Karlsson nga Bracke. Një Karlsson Pia me telefonik Bracke është edhe personi i kontaktit për deklarime Aros Energjisë dhe Bracke është vetëm një Pia Karlsson.
RIP pyesni nëse kjo është ajo që është e tenderit Pia Karlsson Aros Energideklarationers.
- No., kjo nuk është më, korrespondon Pia.
Si mund të jetë që ju ndodh që të ketë të njëjtin emër?
- Unë nuk mund të përgjigjem, Unë nuk e di se çfarë deklaratat Aros Energjisë janë dhe nuk e kuptojnë se çfarë ju jeni duke folur rreth, thotë Pia Karlsson.

Pia Karlsson dhe ish-pronar “Skandalhusen” në Holm Johan Stendahl pasur së bashku para një strehim të azilit në Hälsingland që u mbyll me një skandal, përfshirë TVSH së papaguar dhe taksat mbi pagat.

Lidhje me artikuj
25/11 copëra: Migrationsverket utreder företagen
25/11 copëra: Här vill de starta flyktingboende
25/11 copëra: Flera turer kring asylboenden i Bräcke och Strömsund
25/11 copëra: Vill starta asylboenden – men saknar avtal
21/11 Arbetarbladet: Hyresgäster utkastade från sina hem
20/11 SR P4 Uppland: Akomodimi në Skolvägen “Ju lënë shtëpitë pak a shumë në mëshirë të fatit” Dëgjoni raporteve radio rreth apartamenteve, shpjegoi se rreziqet shëndetësore.
20/11 prona News: Uppdrag Granskning i Tierp
27/10 SR P4 Uppland: Mögel och vattenskador ska bort i Tobo

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *