shqetësimet e fshatarëve të vijnë e vërtetë – elen i “skandalhusen” ri off

Të vdekurit mbrapa në shtëpinë e Benny me familjen.Kompania pas akomodimit të propozuar për azil le Benny me fëmijët ngrohur ujë në pjatë e nxehtë në një apartament të ftohtë, me 70 kurrizit metër extension tërhequr për fqinjët.

me emër “Deklaratat Aros Energjisë” Gjyqtari lejon të pamundur që ata nuk do të jetë në gjendje të ketë kontroll mbi energjinë e tyre. Realiteti është ndryshe. Javën e kaluar vdiq një herë e tanishme në ndërtesat që menaxhon në Holm dhe një familje me fëmijë do, pavarësisht të ftohtit të dimrit përsëri, duke luftuar për energji elektrike, ngrohje dhe ujë të nxehtë. shqetësimet fshatarëve mbi propozuar pronës strehim azil gjetur të ketë bazë të mirë.

Gjashtë muaj kanë kaluar që carousel ri-filluar në Johan Stendahl Vjetër “skandalhus” i Holm. Këtë herë ajo ishte planifikuar një strehim azil në Bordin Migracionit me më shumë refugjatë se jetojnë në të gjithë Anundgård. A përhap oro në byn. Njerëzit prapa kompanisë mungonte besimin në mesin e vendasit pas gati një dekade të keqmenaxhimit të pasurive të patundshme dhe kontestet me njerëzit dhe bizneset në zonë. strehim Asylum, megjithatë, të paktën jo ende të bëhet një realitet, por këtë javë ka qenë një provë e qartë se si ajo mund të duket si në qoftë se ajo ekzistonte. 156 Refugjatët mund kështu sot janë energji pa ngrohje dhe ujë në Holm – në mes i dimrit. Pasaportat energjisë Åros kemi disa histori krediti dhe pas një numër i faturave të papaguara vendosur kompania e energjisë E.ON për të kaluar jashtë ' “Skandalhusen”.

Pasi që qiramarrësit e tjerë kishin për të lëvizur nga Holm shkak të abuzimit, ajo është tani vetëm një familje që luftoi për të mbetet. Javën e kaluar, ata ishin pa energji në shtëpinë e tij të vogël në shtëpi i lartë. Kjo vetëm gjashtë muaj pasi ajo ka qenë pa energji elektrike për tetë javë në zonat që ata kanë të drejtë të.

As kanë pronarët e shtëpisë Lartë, Lis dhe Bengt Staaf dhe Bernt Blomberg, bora rregullt pastrimin dhe Shushuritje në dimër. Edhe pse ata janë të detyruar me ligj për të llogari për. Lis dhe Bengt Staaf vizituan qiramarrësit e tyre vetëm pas Krishtlindjeve dhe premtoi personalisht mendoj se kjo do të rregullohet sa më shpejt që të jetë e mundur. Sot, është e qartë se ajo ishte vetëm fjalë boshe.

Michael Sterner, i cili është përfaqësues dhe partner në Aros Energjisë mosmarrëveshje deklaratat tani mbi E.ON në faturat e energjisë elektrike dhe Zyrën Mjedisore të qiramarrësve dëmit myk që jetojnë me të cilat ata nuk janë zgjidhur, pavarësisht ndalimit. Në të njëjtën kohë ata janë duke u përpjekur vazhdimisht për të marrë familjet e reja për të lëvizur larg.

Lexoni artikuj dhe për të dëgjuar histori nga Holm në javën e fundit.
12/3 SR – County News: Pa energji për një javë dëgjoj!
12/3 SR – Afternoon P4 Västernorrland: Intervistë me Shoqatën qiramarrësit dëgjoj!
13/3 SR – County News: pronarët e pronave mbyllur kabinetit dëgjoj!
13/3 Sweden Radio.se: Energjia elektrike është fikur në Benny në Anundgård
13/3 Të dy & Qira: Familja me fëmijët pa energji elektrike për një javë
13/3 SR – Afternoon P4 Västernorrland: Intervju med E.ON dëgjoj!
14/3 Të dy & Qira: Vlerat refuzon të paguajë - tani ofron kompania e energjisë në pushtet

.
Situata nuk është e re në vetvete. Deklaratat Aros energjisë duke thënë se ish-pronarët e pronave nuk janë të përfshirë aktualisht në kompani. Pavarësisht nga kjo historia përsërit vetveten kohë dhe prapë kohë gjatë viteve në lidhje me mangësitë në heqjen e borës, rërë, paguar faturat e energjisë elektrike dhe të përpiqen për të marrë qiramarrësit për të lëvizur me leva të ndryshme.

Çështjet e mëparshme të të njëjtit lloj, kur Johan Stendahl, Toboholm, qëndroi si pronar i shtëpive të skandalit
2009 29/4 Të dy & Qira: Falimentimit mund të shpëtojë familje
2009 2/6 Të dy & Qira: No likuidimit në Holm
2009 22/1 Të dy & Qira: Qiramarrësit në Tobo, jo heqjen e borës

Më shumë lidhjet me deklaratat Aros energjisë në media mund të gjenden këtu.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *