ST: Fjala lirë në një fshat të gjallë

“Mos na harroni”. Pastaj klasifikuar fjalën e lirë në letrat e sotme ndaj ST.
Lexo parashtruesin e një fshat të gjallë.“Sundsvall plotë të zhvillohen dhe të gjithë Sundsvall duhet të zhvillohen. Kjo është shkruar në qëllimet e komunës- dhe Plani i burimeve 2014. Për më tepër, nuk ka për të lexuar se qëllimi është dyfishuar transportin publik 2015. Ajo është e mirë. Pavarësisht nga kjo, pothuajse të gjithë autobusët tërhequr lart për ne…”.
19/3 ST.nu: Lexoni më shumë këtu në faqen e internetit Sundsvall TIDNING.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *