ST: udhëtime të reja për Falk

udhëtime të reja Falk.“bazë Anundgård Jessica Falk, por udhëtime shkon vetëm jashtë kufijve të vendit.
Në prill, ajo ndan çmimin në një festë të vendit në Gjermani dhe së shpejti ajo shkon në SHBA për të përfunduar një tjetër rekord.”

Kështu fillon Sundsvall TIDNING artikullin e tij në lidhje me kompozitor vet Holm dhe interpretues. Lexoni më shumë në raport në faqen e internetit të gazetës.

21/3 Sundsvall TIDNING: udhëtime të reja për Falk

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *