Shoferët në Ridge Road, të goditet!

Kuajt në rrugë!Vetëm dua të paralajmërojë përdoruesit e rrugës në mes Liden dhe Holm. Si pranverë është këtu kështu që unë do të trajnojë kuajt e mia në Ridge Road mes Kväcklingen dhe Anundgård. Një njoftim i vogël se ne ekzistojmë,kështu që përdoruesit e rrugës nuk duhet të jenë të frikësuar apo të zemëruar me mua dhe mbi kuajt e mi kur ne dräller për drejtime.

sinqerisht,
Catarina Sundholm

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *