dielli Spring, målkalas dhe dhimbje në Holm argjinaturës

transport Ambulance nga Holm Vallen pas një hard bashku në planin e parkut.“benknäckargäng Holm nga pyjet” ajo ka qenë ndonjëherë thënë, por pala shaka o tani ishte një park i varfër së bashku që rezultoi në një këmbë të thyer nga një prej lojtarëve nga Indals vizitë në qoftë se.

Turma Holm u mblodhën masivisht gjatë shtëpi premierën e këtij viti dhe provë para fillimit të prodhimit seri. Ishte një takim i shumëpritur mes famullive fqinje Holm o INDAL, e cila u zhvillua në Medelpads hershme dhe ndoshta më e mirë-mbajtur arena bari – Holmvallen.

Pas disa viteve të përgjumësi Indal ka arritur edhe një herë për të mobilizuar lloj burrave futbollit. Një rikthim i shumëpritur në sistemin seri. Disa nga ekipi Indal ka qenë më parë duke luajtur në sweaters Holm dhe sot ishte një ribashkim i bukur. Holm-boys kaloi Megjithatë, kthetrat mjaft shpejt, dhe rezultati përfundimtar ishte i tërë 8-0.
.

Audienca Holm ftuar për naärvaro tij dhe bleu në kiosk,Përveç nga arritjet më të mëdha të futbollit ishte mangranna pjesëmarrja në mesin e banorëve Holm në qëndrimet sot pah absolute. Gjithnjë e më shumë “på byn” të realizuar kënaqësinë e kombinuar dramës futbollit me përmbushjen e njerëzve dhe për të blerë vetes një filxhan të mirë steaming kafe ose burgers.
.

thyerje të ulët këmbë në park së bashku (e arkivave).Një tipar i pafat i lojës, megjithatë, ishte një park të vështirë së bashku në mes të Henrik Lindblom në Holm triko dhe Magnus Persson nga Indal IF. Për fat të keq, rezultatet e të kondicionuar me një thyerje të dyfishtë të Magnus dhe ambulancë duhej të quhet. Me shpresën e një shërim të shpejtë falenderoj islets ndeshje të mirë dhe të uroj fat Indalingarna me futbollin e këtij viti.

Boys Holm preppade sezonin me lagfest për seri..
Boys Holm festoi fitoren dhe honed kohezionin per seri me tiganisje dhe gaz të “bie” pas ndeshjes.

Lexoni raportin e ndeshjes e procedurës në holmssk.se/alaget.
.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *