çizme Jeans & Dreams muzikore, ny show 11/10 në Österström me Jessica Falk

Jessica Falk med shfaqjen e tij për mëkatin, "Boots Jeans & Musical Dreams".
tingull të ri dhe shfaqje e re – çizme Jeans & Dreams muzikore med Jessica Falk!

e shtunë 11 tetor në. 21.30 (pm shuplakë 19) në Österströms rezidencë në hambar do të jetë tërhequr me emisionin tim të ri dhe këngë të reja të rock!

Shfaqje, shuplakë amerikane dhe 395kr autobus. Barbiljett & show 200kr.
Shënim numër të kufizuar të vendeve! detyrueshme pre-rezervimin: 0692-301 00

autobusë nga…
Sundsvall / Indal / Liden: Linjë 30 të Liden (tatimi i zakonshëm) bussbyte Liden 19.35.
Vike: 18.35 nëpërmjet Holm 18.45
Butt Holmsjö: 19.00 nëpërmjet Hällingen 19.07.
Pasi mbylljen 0:00….
Se facebook-event här.

Shpresë për të parë ju!
Jessica Falk

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *