Vetëm Bëje! – Jessica Falk liron të reja të vetme dhe muzikë video!


Shih video muzikë ri këtu!

artist vetë Holm s Jessica Falk sot lëshuar një re të vetme dhe një muzikë të re video të filmuar në Nashville Tennessee me mëdhenjtë muzikore. Kjo i jep një shije të një shkëmbi të ri- dhe vendi i frymëzuar tingull saj nya album. Ajo ishte e njohur sot edhe në gazetat. Lexo më shumë artikuj nga kjo Sundsvall TIDNING dhe Dagbladet.

Spotify: Luaj këngën dhe albumin në Spotify
YouTube: Se hela spellistan med videos, med klipp och videos av Jessica Falk.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *