Håkan Larsson /”penny Estate”: dokumente të rreme për të Bordit të Migracionit, prerë F-taksave dhe emri i ri kompanisë

Ajo tani është duke u përgatitur intensivisht për të marrë në çdo kohë për të marrë refugjatë në Stendahls skandalhus. Ndërsa në rritje skandal dhe parregullsitë do të vazhdojnë në pronarin e ri Håkan Larsson nga Orebro, tani duke bashkëpunuar me agjentë Stendahs. Pas mohimet e lidhje me Johan Stendahl shpallur në Suedisht Television News Västernorrland, del tani disa dyshime të reja:

  • certifikata false dërguar në kërkesat për Bordin Migracionit.
  • Përsëri, emri i ndryshimit të pronësisë.
  • Prerë F-tatimore kompanitë Håkan Larsson.
  • Gënjyer në lidhje me marrjen kontakt me klubin sportiv lokal.
  • Pa leje / leje ndërtimi për akomodimin e azilit.

certifikatë kërkesa të rreme për të Bordit të Migracionit
Håkan Larsson dhe Johan Stendahl këshilltar ligjor avokati Michael Sterner dorëzuar certifikatë të rreme ventilim i pronave i Anundgård në përpjekjet e tyre për të Bordit të Migracionit për të marrë miratimin. Kontrollet ventilimit kanë ardhur nga një kompani pa tatim F dhe pa akreditim për inspektim. Pronat e akomodimit në fjalë gjithashtu mund të dëshmojnë për çdo inspektori nuk qenë edhe në banesat e tyre i cili dyshohet se inspektuara protokollet.

Michael Sterner ishte si Stendahl si edhe 2013 kur edhe atëherë paraqitur dokumente të rreme për ndërtesat zjarri mbrojtje të Bordit të Migracionit. Ajo ishte si shpëtimit Medelpad atëherë mjaft e qartë se gënjeu.

Përsëri, emri i ndryshimit të pronësisë – nuk “penny Estate”
Vetëm në kohë për prokurimin e akomodimit për azil 2013 ndryshim “Stendahl skandalhus” pronari i një të ri në letër “qira” Kompanitë – Deklaratat Aros energjisë në pronësi nga një i njohuri i Johan Stendahl. Në mënyrë të ngjashme, ajo ishte dimrin e kaluar, kur një i njohuri i Stendahl, Håkan Larsson bleu pronat. Håkan Larsson mori, megjithatë, ndërsa deklaratat Aros Energjisë me përfaqësuesin ligjor Johan Stendahls si drejtor vetëm.

Lidhjet në mes Håkan Larsson dhe Johan Stendahl është shpallur në TV.

.
Tani riemëruar, megjithatë, nga Håkan Larsson Bilkonsult AB ORE FASTIGHETER AB. Nëse arsyeja është se
Lidhjet Håkan Larssons në Stendahl zbuluar i paqartë.

Prerë taksave F
Pas shumat e histori krediti, detyrimet dhe mungesa e llogaridhënies ka tani Skatteverket sjellë në F-taksave kompanisë Håkan Larsson deklaratave Aros Energjisë. Edhe pse kjo është avokat Johan Stendahls Michael Sterner i cili ulet në Bordin.

Tdet shkëmb, të gjitha prapësimet e mëparshme nga ana e Shërbimit të Imigracionit dhe lidhjet me Johan Stendahl, fajtor Suedisht State një e katërta e një miliard, marrë Hakan Larsson Bilkonsult nga Orebro nënshkruajë një marrëveshje me Bordit të Migracionit të Suedisë dhe strehim azili hapura shtëpitë skandalin.

Gënjyer në lidhje me marrjen kontakt me klubin sportiv lokal
Kur Håkan Larsson do të përshkruaj rrënjët e saj në Holm, ai shkroi se ai bëri kontakt me klubet sportive lokale. Kjo kundërshtohet nga Holm Sportklubb, kur asnjë nga qenë në kontakt për çdo strehim azil. As keni ndonjë informacion komunikuar fshatarët apo konferencë të organizuar.

Pa leje ndërtimi / leja e ndërtimit
Ajo nuk ka leje ndërtimi për funksionimin e akomodimit azilit në vetitë e saj. Normalisht kërkohet leje ose zbatimin e ndërtimit në ndryshimin e përdorimit të një ndërtese, që është, kur ju shkoni nga një aktiviteti në tjetrin.
Akomodimi Refugee për të jetuar së bashku me të tjerët që nuk e dinë do të përmbushë kërkesat e rregulloreve të ndërtimit për veprimtaritë.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *