riciklimit Mobile në Holm Vallen sonte

Riciklimi sonte në Holm Vallen.sonte e hënë 18:00-21:00 ka një riciklimi celular i kontejnerëve themeluar nga komuna në Holm Vallen. Në të njëjtën kohë një mundësi e madhe për të përmbushur disa njerëz dhe të gëzojnë një filxhan kafe në Holms sportet e bukura.

Ju mund të lënë mbeturinat rëndë, inxhinieri- dhe mbeturinave kopsht, paketimin dhe mbeturinat e rrezikshme të tilla si bojë, vaj, fluoreshent, Pajisje dhe mbeturinave elektrike. Është gjithashtu e mundur për të lënë gjërat për riciklimin e Erikshjalpen. Kostoja është përfshirë në tarifën normale të brendshëm për familjet në komunën e Sundsvall.

Mëso më shumë rreth Kanalizimet në Holm.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *