Holm Takimi vjetor Fiber 12/6 dhe njoftimi i broadband!

holm-fiber vogëlTakimi Holm Fiber Shoqata Ekonomike e Përgjithshme Vjetore (Takimi vjetor) e diel 12 qershor në. 17.00 Konferenca mbi manjatin drurit & Qendra e Trajnimit në Österström. Bordi administrativ i qarkut do të marrin vendime në lidhje me aplikimin tonë nga 31 maj (!), kështu rezultatet në lidhje me rimbursimet shpresojmë se mund të paraqitet në takimin vjetor.
Të shfrytëzoj këtë rast për të paguar ndonjë detyrimet pazgjidhura!
Lexo më shumë këtu.
Tarifa vjetore 100:- deri BG 500-0229. Shkruaj fastighetsbet. dhe emri shpallja.

Për shkak se ajo është një informacion shumë të rëndësishëm i cili më pas do të shpallet, është e rëndësishme që të gjithë anëtarët janë në gjendje të raportojë në mbledhjen vjetore.
manjatin druri Kafe të lirë dhe tortë!

i mirëpritur!

Lexoni më shumë për shoqatën dhe anëtarësimit në holmbygden.se/holmfiber.

pdf Lexoni njoftimin dhe rendin e ditës.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *