Chef Master nga Holm dhe Liden shkollë në White Guide-finale

chefs: Komuna Sundsvall është me të vërtetë mirë në ushqim në shkolla dhe nuk ka marrë më pak se tetë nominime në AT…

publikuar nga Heja Sundsvall den 12 shtator 2016

vetë kuzhinier mjeshtër Holm s Glenn zgjerojnë (t.v. në foto) Shko në Malmö bardhë senders udhëzojë Junior Gala. Liden Restorant shkollor ka qenë pikërisht i nominuar për këtë vit më të mirë!
Të gjithë nuk mund të mbani mend ushqimin shkollor si shumica udhëtim të kuzhinës shije çdo ditë. Ndoshta ju jeni duke ndjekur Lidens skola på facebook ka, megjithatë, mësohet se ka një tjetër realitet në të cilin sot. Studentët nga Holm, Indal dhe Liden shkojnë në shkollë Liden ka pasur kohët e fundit kënaqësinë të pres për drekë çdo ditë. në sidan ju mund të shihni një vakt festive pas tjetrit bie shumë në sy të paraqitura me përbërës të gatuar në kuzhinën tuaj. Sfiduar një matkassa kursyer, ajo do të jetë me njohuri të madhe e luksit dhe të mirë gjithsesi. Pjesa më e madhe është për shkak të vetëm kuzhinier të ri Glenn zgjerojnë, si vitin e kaluar, familja u vendos në Holm dhe tani punon në lokal shkollor si kuzhinier. Në ditët e sotme, gjithashtu i quajtur kuzhinier mjeshtër! Së bashku me stafin e tij, Glenn vit merren pra Liden të njohur White Guide Juniors Nominimet Contest vitit shkollor Restorant 2016. Vetëm për të uroj Glenn dhe Liden Shkolla e fat në konkurs!

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *