Shpëtim vjedhur në Västbyn!

varkë shpëtimi vjedhur në Västbyn!
“Varkë mund të përdoren vetëm në situata emergjente”, thotë shenja në not West Village. Tani duket varkën e shpëtimit, megjithatë, janë vjedhur.

Mbushur rreth zonës Barbecue në Västbyn.Më shumë gjasa, varkë shpëtimi në Västbyn vjedhur këtë shtator. Dhënia e informacioneve shpjeguese është pranuar Ju lutemi, nëse asgjë më parë. Sipas vizitorë të shpeshta banje do të shpëtuar anije kishte qenë atje në verë. Tani, megjithatë, është vërejtur se mungon, dhe se ishte mbushur rreth zonës Barbecue.

deklaratat e dëshmitarëve në lidhje me vjedhjet e mundshme
Ajo mund të shtohet gjithashtu se 6 Shtator rreth orës 17 nga anije parë një furgon në banje. Kur ju pastaj u kthye në drejtim të bregut me anije, kështu bëri furgonin papritmas në një nxitim dhe u largua me të hapur dyert e kabinetit. Pasi që nuk kishte të paktën asnjë anije. Në qoftë se ajo atëherë ishte atje vetëm para se ajo nuk mund të thuhet me siguri, por më shumë gjasa ajo mund të jetë e lidhur.
A është dikush tjetër që mund të thotë kur e panë të fundit në afërsi ose shihet se çfarë mund të jetë për furgon, s kështu që ju lutem!

Çfarë do të bëni nëse ju shihni diçka si?
Rëndësishme shikojnë lagjes, sidomos në zonat rurale.Duke parë në një shkelje të pamohueshme të vazhdueshme duhet sigurisht të thërrasë policinë nëpërmjet 112. Me njohuritë që policia shpesh 5 mil larg, mund të përveç se ose situata të diskutueshme si kjo kur “vetëm” sheh diçka të dyshimtë, ai gjithashtu mund të jetë i zgjuar për të ndarë atë direkt Holm Group në Facebook. Mundësisht me një imazh përkatës. Kështu arrihet direkt mbi 300 Anëtarë me sy në dhe rreth Holm. Bashkohu edhe ju Nëse ju nuk e keni tashmë, për të gjetur se çfarë po ndodh në fshat.

Burimet e shpëtimit kanë, por e rëndësishme në zonat rurale
varkë shpëtimi në Västbyn është një burim i rëndësishëm për mbytjen ndodh brenda në plazh, ose jashtë në liqen. Ashtu si çdo pajisje tjetër mbijetesa është në zonat me popullsi të paktë është veçanërisht e rëndësishme kur ajo zakonisht merr një kohë të gjatë për shërbimet emergjente dhe ambulancë për të arritur. Në Holm gjithashtu mund të shpëtimit përdorimin varkë e të ashtuquajturve fqinjët Enhanced që janë në zona të shpërndara. Në një alarm që po mbytet në Holmsjön alarmon SOS Alarm automatikisht vullnetarë rreth Holm përmes SMS dhe kanë mundësi për të shpëtuar dikë në ankth para se të vijë e personelit të sigurisë publike. Lexoni më shumë në lidhje me fqinjin Forcimin në Holm këtu dhe si funksionon. Këtu ju mund të shprehin interesimin tuaj në qoftë se ju doni të jenë të përfshira si një burim vullnetar.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *