info Landsbygdsriksdag 2018: Diskutoni Çështjeve Rurale në shtëpinë e famullisë 23/11 në 19

Të gjitha të Suedisë do të jetojë takim organizon në Holm 23 nëntor.

Den 23/11 komponimet dhe në përgjithësi është në Holm-Indalsälven-Liden ftuar për të diskutuar Çështjeve Rurale. Ajo është organizata Të gjitha të Suedisë do të jetojë (HSSL) mbajtjen e mbledhjes dhe madje edhe politikanët janë të ftuar. Takimi është pjesë e përgatitjeve për të ashtuquajturit Kuvend Rural që do të mbahet në Västernorrland 2018 dhe kur ajo është dhënë fshatrat përreth ka mundësinë për të provuar veten në aktivitetet lokale. Për të gjithë ne që të jetë me, ofron HSSL Västernorrland, Komuna Sundsvall komitetet lokale tani në takimin e parë.

Koha dhe vendi: E mërkurë 23/11 në. 19-21, Shtëpia e famullisë në Holm.pdf
Reklamë: Në qoftë se ju doni të shtypura ftesën apo vënë një poster shkarko këtu .

Mirë se vini në një mbrëmje të dobishme, Ne ofrojmë pije freskuese!
HSSL Västternorrland & Komitetet lokale Komuna Sundsvall

Njoftim (për hir fikats) fundit 21/11. Zgjidhni numrin dhe shtypni librin. Me vranësira të pjesshme! (Burim.)
Është gjithashtu e mundur për të e-mail Christina Antonsen në antonsenc@gmail.com Eller sms'a / Ringa tel.nr. 0730-33 29 44 (Niklas / #ShepherdsHut).


Obs! Kjo është data e gabuar sipër njoftimit. Data e saktë është 23/11.

.Takimi në Çështje Rurale.
Të gjitha të Suedisë do të jetojë (HSSL) është një organizatë kombëtare që përfaqëson rreth 5 000 Grupet e zhvillimit lokal në mbarë vendin. HSSL është gjithashtu në dispozicion në qarkun- dhe komunale. Lexo më shumë.
Landsbygdsriksdagen është një nga vendet më të mëdha për zhvillimin lokal dhe çështjeve rurale dhe ka qenë i organizuar çdo dy vjet që nga mesi i viteve 1990 nga All Suedia do të jetojë. Lexo më shumë këtu.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *