Pulkåkning në Allbergsbacken e mërkurë 8/3

Allbergsbacken.
Në ditën e pushimeve të dimrit djalit 8 mars në. 17:00 është “Allbergsdagen”, një ngjarje e rregullt në të cilën janë të ftuar Holm të mëdha dhe të vogla që do të vijnë dhe të shkojnë udhëtim me sajë dhe tobogganing në Allbergsbacken. Nga ana tjetër, vetëm rri në një suxhuk ose filxhan! Vijnë dhe shkojnë, pi kafe ose tiganisje.
salcice i pjekur në skarë..
HBU ofron qentë e nxehtë dhe kafe! Tani ka një parking bërë më lart edhe në kodër, përndryshe, ajo është e mirë për të marrë një turne sajë me motor në zjarr. i mirëpritur!

Personi i kontaktit për pyetje
Marianne 076-114 07 07

PS. A e dini se HBU qëndron për ndriçim elektrik në Allbergsbacken dhe do të mbajë në shpatet kandidon për të gjithë fëmijët në rrethin? Kjo është në sajë të anëtarësimit tuaj, ju mund të zgjidhin këtë! 😉

Shih udhëzimet dhe të lexoni më shumë për Allbergsbacken apo të shikojnë Imazhet më parë nga Allbergsdagen.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *