Ora fundi fibër! – Oferta t.o.m. 31/3!

Tani është koha më në fund për të lidhur qarkut Holm me fibra broadband. Këto ditë Holm fibra anëtarët marrë një ofertë në kuti postare ku deri 31 Mars mund të bashkohen për një çmim të zbritur prej 18 400 kr (1500 Kr tërhequr nga fjalët. vlerësuar 19 900 kr). Edhe ata që nuk duan të shfrytëzojnë shërbimet e sotme, lidhur shtëpia për nevojat e ardhshme!

puna e madhe që nga tetori 2013
Kjo është pas rreth 3,5 Vjet punë e vështirë nga Fibrat Holm bord me anëtarë signings, takimet, Aplikacionet M.M.. siç është tani e qartë se ka ServaNet që do të tërheqë neto në Holm. ServaNet është edhe kompania që do të bëjë rrjetin interurban fibër-optike nga Sundsvall, që do të thotë se më shumë njerëz do të jetë në gjendje të bashkohet që nga jashtë Holm fibrave ujëmbledhës.

Të përfshira gërmimi në shtëpinë e ofertës
Në fazat e hershme, ka pasur të flasim për kompleksin në vetvete duhet të organizoni për varrimin e kabllit në Holm dhe ti ndoshta mund të qëndrojë më vete gërmimi pak e saj të fundit deri në murin e shtëpisë. Blatimi Sot, megjithatë, të përfshijnë të dy gërmimi të gjithë rrugën, dhe duke e bërë vrima në mur. Ne nuk e dimë sot nëse doni ose keni nevojë për shërbimet e rrjetit, ju gjithashtu mund të presin me abonim. Në këtë mënyrë, shtëpia ende e lidhur me rrjetin, e cila në vetvete ngre vlerat e pronës në mënyrë të konsiderueshme më shumë se kostoja prerë. Orari është për të vënë lopatë në tokë në tre muaj, në qershor.

Holm Association Fiber Ekonomike
Shoqata vazhdon sigurisht për të monitoruar procesin e vizatimit fibër sot, edhe pse ServaNet marrë përsipër zbatimin dhe caktimin ndaj Bordit Qarkut. Megjithatë, tani është deri në çdo individ për të zgjedhur nëse do të ketë apo jo fibër. Nuk ka pra asnjë vendim të përbashkët Shoqata për këtë. Çfarë roli Fibrat Holm atëherë do të ketë tani e tutje do të prezantohen dhe diskutohen në takimin vjetor në fund të pranverës dhe në fund vendosi nga anëtarët. Lexoni më shumë këtu për fibra Holm dhe nenet e mëparshme.

kuti Info për ofertë ServaNet

Për më shumë informacion në lidhje me gamën e shërbimeve, Llogaritja shembull, Kushtet M.M.. mund të gjenden në postimit.

Jo vetëm fibra
Si një shumë të zhvillimit rural tjetër është zgjerimi i broadband në Holm jo vetëm për vetë gjë – një Internet i shpejtë, shërbimet televizive dhe telefonia IP. Për zhvillimin e qarkut kombinohen për të krijuar kushtet themelore për të ardhmen. Për të përmbledhur nevojën për të qenë në udhëtim në Bordin fibrave Holm allra första facebookinlägg citeras; “Ne duam të paraqesim punën në progres për të siguruar që atdheu ynë do të ketë qasje në rrjet vitale broadband në atdheun tonë të vazhdojnë të jetojnë dhe të zhvillohen në të ardhmen. Le të japin fëmijët dhe nipërit dhe të tjerët tanë një mundësi për të jetuar në atdheun tonë të bukur.”

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *