F.d. han Östbyn shitur!

Ish-ndërtesa han gjatë viteve do të thotë shumë për rrethin Holm, duke përfshirë edhe ndërtesën famullisë dhe kasolle skaut. Gjatë dekadës së fundit u kthye në banesë dhe tani është në shitje.

Shtëpitë në një 2-histori për familjen e madhe me mundësi unike. 6 r k o cila 3 st gjumi. Ngrehinë anekse me garazh. Lake View. Aftësia për strehim të gjenerimit.

Mirë se vini në ekran e martë 18 kl.17 prill:30 – 18:15!
.
Shih më shumë fotografi dhe të lexoni më shumë në faqen e internetit ndërmjetësi
Östbyn 121, Michael Trolle

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *