Svenolov dritat furrë e tij qymyr sot!


Sot është një nga destinacionet më të mirë piknik udhëtimit Kväcklingssjön në Holm në 14:00. Nuk janë përkatësisht Sven Olovs gati të ndez Medelpads dhe ndoshta vetëm gati për të filluar furrë qymyr Suedisë! Ajo ishte vitin e kaluar se vjetër dhe i mençur Sven Olov Ytterbom nga Östbyn filluar me projektin e tij – Për të bërë vetë furrë tuaj qymyr. Tani, ajo është e përfunduar në fund dhe Sven-Olov ka lëvizur jashtë në kasolle pyjeve për të ruajtur, kur ajo e vë far sot. Një destinacion i shkëlqyer për ditë. Sillni shportën tuaj piknik, takohen Svenolov dhe për të marrë një shije të historisë.

Kolmilor bërë më shpejt për të prodhuar qymyr punuar shëron. Nga nje oksigjen djegies mangët e drurit, mbyllur duke përfshirë bredh dhe qymyr terren është formuar. Qëllimi është për të mbajtur një djegie të moderuar, në mënyrë që Milani nuk do të marrin zjarr dhe të shkojnë deri në tym. Diçka që ka ndodhur në një përpjekje të ngjashme disa vite më parë në Sula.

Gjej Kväcklingssjön
Kthejeni deri Lillsjön në Östbyn. Pastaj të kalojë Lillsjön disa kilometra, kështu që ju mund të gjeni furrë ne Kväcklingssjöns kthesën.
Lidhje Harta këtu.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *