Andreas Sahlin dhe Thomas Mehlin bërë teatër

Në ditët dhe derisa 14 Korrik shpaloset teatër grup Desert Ringer Shtëpia e Popullit në Erikslund dhe Andreas Sahlin nga Mali i Trenit qëndron për muzikë me grupin e tij. Shumë janë Holmbor që parashtron, Sandnäset apo raste të tjera festive kanë marrë parasysh nga talentet muzikore të fshatit të vogël Mountain Drive prodhuara. Të dy plaku Orjan “sallë” Sahlin, dhe djali i Andreas, rrallë lënë ngjarjen në zona pa një audiencë të vetëkënaqur. Sot, Andreas aktuale me banda Domino Majestic në një verë.

Andreas shqytar i afërt Thomas Melin nga INDAL gjithashtu luan në grup dhe po ashtu ka shkruar skenarin për Zotin e vendosur Desert, e cila është një teatër muzikor të caktuar Kabaré. Së bashku ata përfaqësojnë një histori të emigracionit në Shtetet e Bashkuara nga 1800 përshkruar me humor, ngrohje dhe muzikë. Daily News sot përvojat që mund të përbashkëta edhe nga emigrantët e sotme, që në vend që të shkojnë larg, vjen në Suedi.

Në skenë luan jo më pak se 35 veta, me përjashtim të funksionarëve. Sot, nocioni i aksioneve, por ka ende ditë mbetur të librit për ata që do të donte për të përjetojnë spektaklin. Lexo më shumë dhe të rezervoni biletat këtu!

Brezi Domino Majestic mund të gjenden në Spotify, YouTube ose Facebook.

gjithashtu lexoni
3/7 ST: Një sagë emigrant me shumë muzikë – Summer me grup Kabaré
26/6 ST: Emigrant Saga përsëritet në Ånge – me shumë muzikë

 

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *