Ingegerd fitoi shportë delikatesë në lotari deri!


Ne Zhvillimin e Qarkut Holm s, HBU, do të doja të falënderoj të gjithë anëtarët tanë për vitin 2017. Pas një fushate rekrutimi ne u rrit nga rreth 60 në 100 Anëtarët që demonstron një angazhim për rrethin tonë dhe madje edhe një kontribut ekonomik për biznesin tonë.

Ne premtuar një çmim barazim midis gjymtyrëve tona që paguajnë dhe kishim pasur edhe ne 8 kënaqësi dhjetor në dorë një shportë delikatesë në një Ingegerd Sjolander lumtur dhe mirënjohës në Vike. përgëzime!

Dëshironi që të bëhet edhe të bëhet një anëtar ose të marrë mundësinë për të ripërtërirë anëtarësimin tuaj 2018, lexoni më shumë këtu holmbygden.se/medlem.

HBU do të doja të uroj të gjithë një Gëzuar Krishtlindjet!
Board HBU

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *