4:për të ndërtuar një të re

townhouse.SHITUR!
Godinë mitt i Anundgård një gur i hedhur larg nga Holm Kisha, rivendos pjesërisht, (Kuzhinë sapo pikturuar dhe dhoma gjumi plus pak në dhomë gjallë).
Patio madh takad plus pjesë e lëndinë. magazinimit të madh të ftohtë në afërsi të banesës.

fakt

  • mm kositës hua i komponimit.
  • Garage m. ngrohës.
  • kat përdhes.
  • Altan.
  • Dhoma Storage.

Adresa:
Anund Farm 194 A, 860 41 Rrotë
harta të mëdha dhe drejtimet.

Kontakt:
BRF. Anund Farm, eva Frisk 070-297 81 30.

Kthehu në shtëpi.