Advertise strehim në Holm

Këtu, ju mund të lirë të postoni një reklamë në strehim në rrethin Holm ju dëshironi të merrni me qira, shitur ose pse jo të dyja të përhershme.

Nëse është e mundur, mund të jetë i mençur për të marrësh me qira nga shtëpitë e tyre në pritje shitje. Atëherë njerëzit mund të merrni një shans të lehtë në “provbo” në Holm dhe ndoshta të shkojë në zonat, ndërsa ju të merrni një arkat e mirëpritur ndërsa.

Shkruaj ad tekst, dhe ju lutem bashkangjitni asnjë fotografi. Nëse keni një reklamë diku tjetër në internet, ajo është gjithashtu e mirë për të shkruar një lidhje atje. A ju preferoni më tepër për të e-mail ad tuaj për ne është adresa info@holmbygden.se.

Forma shpallje – të plotë dhe të paraqesë!

* = (i detyrueshëm)

Llojet e pranueshme fotografi: gif,jpg,jpeg,bmp,png,pdf,tekst,docx,doktor,xls,Xlsx,mp4, mpg,mpeg,avi,mp3.
Madhësia maksimale e skedarit: 25mb.