2:për të ndërtuar një të re

Duplex Anundgård.Apartamenti shitet!
Godinë i Anundgård një gur i hedhur larg nga Holm Kisha shitur, rivendos pjesërisht, (Kuzhinë sapo pikturuar dhe dhoma gjumi plus pak në dhomë gjallë). Patio madh takad plus pjesë e lëndinë. magazinimit të madh të ftohtë në afërsi të banesës.

.

Adresa:
Anund Farm 195 C, 860 41 Rrotë
harta të mëdha dhe drejtimet.

Kontakt:
BRF. Anund Farm, eva Frisk 070-297 81 30.

.

.

Kthehu në shtëpi.