Drevberget

shtëpi e bukur pushimi me standardet e mira është e vendosur 50 m Holmsjön me dush- dhe angling. Madh në jug-ballafaqohet Patio. me pamje nga liqeni dhe pyjeve, që ju keni në pragun tuaj. Mëdha sipërfaqet shumë bari veshura, livadh, mobilje kopsht. fëmija miqësore! Varkë me rrema në dispozicion për të marrë hua. objektet Barbecue janë në dorë Holmsjön. Nuk është mbulimi i mirë në GSM dhe 3G. është e mundur për të le postën përpara dhe gazetat gjatë javës së pushimeve.

Mirë se vini në idil tonë veror! një vend i izoluar i vogël që ne të doja të ndajë me ju disa javë në vit. vjeshtë,sezoni i gjuetisë! Me qira një kabinë gjatë sezonit të gjuetisë Moose ose gjatë fundjavës për të gjuajtur hace. Disa opsion është gjithashtu në dispozicion për të rregulluar terren Gjuetia për periudha të gjata dhe të shkurtra.

Numri i shtretërve: 5
Zonë Banimi: 60 m²
Numri i dhomave: 3
Marrë: 2000/ javë

Kontakt: Håkan Staaf 070-312 32 91, 0692-500 48