Shtëpi njëkatëshe nga liqeni

Prirje 136Shtëpi njëkatëshe me një liqen dhe dok private. Përkryer për ata që gëzojnë aktivitetet në natyrë dhe natyra. Ndërtesa është në nevojë për rinovim / përfundimi i renovimeve filloi.

fakt
Karta - Prirje.Property shkëputur vilë
zonë që jetojnë 125 m²
Biarea 15 m²
Lot Size 2270 m²
Numri i dhomave 4 Grek
kostoja operative 22 188 / vit

Marrë: 795 000 kr.

Adresa:
Prirje 136, 860 41 Rrotë
harta të mëdha dhe drejtimet.

Më shumë informacion dhe fotot:
Reklama e ndërmjetësit.

Reklama më Hemnet me harta etj.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *