Vend fantastik në prirjen

SHITUR!
shtëpitë e pushimit në lokacion.Me një vend të madh nga të zakonshëm, ju do të gjeni këtë shtëpi pushimi. renovime të mëdha dhe zgjerimet e bëra në vitet e fundit. 2 ura mundëson notuar bukur në liqen dhe dok barkë. Kur vilë është tillägsisolerad dhe ka ujë të vitit, ju mund të gëzojnë këtë perlë gjatë gjithë vitit. Këtu, vetëm lëvizin në dhe fillo të shijosh e verës. Mirë se vini në ju libër për shikimin.

fakt
Karta - Prirje.Property Friltidshus
zonë që jetojnë 86 m²
Lot Size 950 m²
Numri i dhomave 3 Grek
kostoja operative 10 700 / vit

Marrë: 850 000 kr.

Adresa:
Prirje 111, 860 41 Rrotë
harta të mëdha dhe drejtimet.