Të shkojë në Holm?

Duke marrë parasysh ju ose familja juaj për të kaluar në një fshat idilike? i mirëpritur!
Ju lutem na kontaktoni me pyetjet dhe shqetësimet.
Ndoshta ju dëshironi të bisedoni me një familje me fëmijët në lidhje me atë që është për të pasur fëmijë dhe rriten këtu. Ndoshta keni nevojë për një objekt prej çdo lloji? Ne të ju ndihmojë!

Duke menduar për ju / ju të udhëtojnë për punë në Sundsvall dhe rrethinat e saj? Ka autobusë për Commuting në qytet. A do të përzënë një makinë, ajo mund të jetë me vlerë të përmendet se kostoja e udhëtimit është kompensuar nga kosto më të lirë të banesave dhe ai merr vetëm 35 min në deri në stan.
Lexoni më shumë për Commuting dhe autobus options këtu.

Na tregoni nëse ju jeni në kërkim për strehim diçka të veçantë. Ndonjëherë ajo mund të jetë edhe më shumë vende në të njëjtën kohë dhe ato që nuk janë postuar në faqen e internetit për ndonjë arsye. Nëse ne nuk do të përgjigjem pyetjes tuaj direkt, ne të ju ndihmojë të gjeni. Mënyra më e lehtë është për të shkruar ose na telefononi, shih Detajet tona për kontaktim këtu.

A doni të pyesni një pyetje më të përgjithshme të hapur, ju gjithashtu mund të shkruani në poshtë Komenti fushë.

Lexuar në lidhje Stokholm Çifti gjetur saj banorët me kohë të pjesshme "Shtëpia e Engjëjve" në Holm.

A doni të merrni një email dhe / ose SMS kur një ad ri postuar për strehim?
Plotësoni të dhënat tuaja më poshtë, si ju dëshironi të kontaktohet.

Mbrapsht në Listings Accommodation

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *