Shtëpi në tub Deep

Shtëpia Leisure është shitur! Mirë se vini në Holm pronarëve të rinj!

Mirë se vini në këtë vilë të këndshme me komplot kopsht.
Patio me kuvertë druri. shtëpi mysafir me dy shtretër dhe një furnizim të kolibe. Duke ecur në distancë në plazh dhe bankinë dhe shtrat.