Vilë lartë e vendosur në Anundgård


SAalders!
Villa me vendndodhjen e lartë me pamje të bukur Holmsjön, Aneby shtëpi e ndërtuar mirë, 6 vit, 157 KVM, me imët garazhin seminarit.
Viti i Ndërtimit 1979, rinovuar 2009 me mesin planin rimodeluar dhe moderne dysheme, kuzhinë të re, saunë, m.m.
Shih fotot më poshtë!

fakt
Property shkëputur vilë.
zonë që jetojnë 157 m².
Lot Size 1 514 m².
Numri i dhomave 6 Grek.
kostoja operative 23 400 / vit.

Marrë: 650 000 kr.

Adresa:
Anund Farm 164, 860 41 Rrotë
harta të mëdha dhe drejtimet.

Më shumë informacion:
Reklama e broker Michael Trolle.
Reklama më Hemnet me harta etj.

Kontakt:
Michael Trolle Civ.ek / Estate Agents
Direktnr: 060-17 29 90 Mobilnr: 0730-31 63 13
Email: michael.trolle @ michaeltrolle.se

pictures (Klikoni mbi imazhet për të parë madhësi më të madhe)