Prirja vilë me qira

Shtëpia Leisure është shitur! Mirë se vini në Holm pronarëve të rinj!


vilë të bukur vere me dy dhoma dhe kuzhinë. Kuzhinë të pajisur plotësisht dhe dush dhomë. i mirë
plazhet ajo me bankinë e vet në Holmsjön. Konaku dhe ndërtimin e magazinimit. verandë shfaqur me pamje të madhe të liqenit.