Spot TORP me Barn

Prona është shitur.
Torpställe i Sjöändan.
Croft në një vend të izoluar në Holsjöändan. Ndërtesat me standarde të thjeshtë. Ndërtesa Barn me objektet e mira e magazinimit, dhe mundësi të ketë kalë. Garage dhe ruajtjen ndërtimi. rinovimin ka nevojë për.

fakt:
Karta Sjöändan.Vacation Pronës
zonë që jetojnë 45 m²
Lot Size 4 260 m²
Numri i dhomave 1 Grek

Marrë: 195 000 kr.

Adresa:
Sodalen 114, 860 25 Kovland
harta të mëdha dhe drejtimet.

Më shumë informacion dhe fotot:
Reklama e ndërmjetësit.
Reklama më Hemnet me harta etj.