Vilë e bukur me pamje mahnitëse

Fastigheten är såld! Varmt välkomna nya Holmbor!Vinterbild av huset.Med högt läge i en naturskön omgivning ligger denna solgula 1 1/2 plans villa med källare. 5 vit, nytt badrum 2013. Uppvuxen trädgårdstomt med utsikt över Holmsjön. Varmgarage och gott om plats för förvaring. Pelletspanna.

fakt
zonë që jetojnë 126 m²
Biarea 79 m²
Lot Size 2 245 m²
Numri i dhomave 6 Grek.
kostoja operative 35 097 / vit

Adresa:
Anund Farm 171, 860 41 Rrotë
harta të mëdha dhe drejtimet.

Më shumë informacion dhe fotot:
Annons hos Swedbank Fastighetsbyrån.
Reklama më Hemnet me harta etj.

pictures (Klikoni mbi imazhet për të parë madhësi më të madhe)